Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Thomas

Vloženo: 13.10.2011 20:04:36

Ahoj, chtěl bych Vás moooc poprosit o radu:-). Jsem samozřejmě kuchař kutil:-) a mám jeden recept na dort (cheesecake:-)) s mascarpone. Aby ten sýr pak pěkně držel po lehkém šlehání, doporučuje se želatina. Ale jak zapracovat do těsta? Nejraději používám plátkovou, tu namočím do vody, ale jak ji pak vmísit do těsta? Nesmím zahřívat těsto:-) a zároveň do něj lít vodu:-).

Napadlo mě nechat naboptnat želatinu a pak pak ve vodní lázní zkusit rozpustit bez vody, co myslíte? JIný nápady prosím? Děkuji Tomáš


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.