Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'postup při tvorbě citronového krému ' |
Od: Karla. |
Vloženo: 29.10.2011 22:06:20 |
Dobrý den, mám otázku ohledně výroby citronového krému : dělala jsem ho poprvé a měla jsem recept, kde byly jen suroviny (1 vanilkový pudink,3 žloutky,250 másla,200g cukru, šťáva a kůra z 1 citronu) , ale v receptu nebyl postup. Takže krém jsem dělala tak, že jsem uvařila van. pudink ve 300ml mléka, v tom byly už zamíchané žloutky a po uvaření jsem přidala šťávu z citronu - máslo a cukr jsem smíchala zvlášť. pudink jsem míchala dokud nebyl chladný a teprve potom jsem přidala máslo s cukrem. a tak se chci zeptat - nebylo to zbytečné? co by se stalo, kdybych všechny suroviny smíchala rovnou s pudinkem rozmíchaným v mléce a uvařila to najednou ? případně kdybych dala máslo s cukrem do horkého uvařeného pudinku? |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|