Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém' |
Od: Sagittarius |
Vloženo: 30.10.2011 18:25:32 |
zakladny zltko: 6 zltok+1vajce+150g cukru krupice+100g kremovy prasok alebo zlaty klas alebo puding vanilkovy-vsetko zamiesat, 1l mlieka varit , po bode varu vliat polovicu mlieka do prvej zmes a zamiesat metloui a potom naspet do mlieka, prevarit tak 5 min az kym nezhustne a nestrati sa chut prasku. Zo zakladneho kremoveho prasku si pripravime maslovy krem do vencekou: po vychladnuti 50% masla do vzchladnuteho kremu slahame v stroji do hladkej peny.POUZIVAME na venceky a na spodny krem pod veterniky. Alebo zakladnz maslovy krem> 2kg cukru, 600ml vody na rozvar teploty 121c alebo na tzv gulvocku ked je royvar pri teplote 115c dame slahat 1l bielok a po dosiahnuti teploty vlejeme royvar do zpenenych bielok/ slahame takmer na chladnu zmes a potom tam nahadzeme 2 kg zmeknuteho masla a este slahame do peny/ recepturu si moyete upravit na poyadovanu hmotnost samy> |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|