Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: postup při tvorbě citronového krému ' |
Od: Karla. |
Vloženo: 01.11.2011 18:03:04 |
Moc děkuji za Váš recept:-) krém jsem používala na buchtu - korpus z piškotového těsta a na to krém (který mi hned po vyndání z lednice z nakrájené buchty padal a přestal až když trochu povolil...). jde mi o to, že jsem měla strach uvařit máslo v pudinku nebo ho dát do už uvařeného horkého pudinku, protože např. když rozehřeju máslo a potom ho nechám stuhnout, už neztuhne do původní podoby ale oddělí se ta bílkovina (jestli tomu říkám správně) a nevěděla jsem, co by to s krémem udělalo, kdybych to smíchala rovnou ...zkrátka jsem smíchala zvlášť máslo s cukrem a dala jsem ho až do studeného pudinku a říkám si, jestli jsem si zbytečně nepřidělala práci - jestli ty jmenované suroviny můžu příště smíchat rovnou následujícím způsobem : pudink rozmíchaný v mléce, šťáva z citronu, máslo, cukr, žloutky a tohle všechno najednou uvařit? (a nic se přitom nesrazí?) jinak váš recept určitě vyzkouším :-) |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|