Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán' |
Od: Karlos |
Vloženo: 09.12.2011 21:40:13 |
Zdeněk? Což takhle si přečíst složení? Pak zjistíte, že je to celkem neřešitelné, protože recept vám nikdo nedá. Předpokládám že je v tom cukr, gluk, syrup, suš. bílky, emulgátor, ztuž. tuk, nebo margarn, mléčná syrovátka nebo tak něco. Jak ty suroviny a v jakém poměru ale spojit správnou technologií, aby z toho byla přesně ta hmota? Taky mě zajímají recepty na pendreky, lékořicové kostičky, kofilu, různé tyčinky a bombóny, ale je to výrobní tajemství a hledat někoho kdo vám to sdělí....to je prakticky zbytečné. Ono sehnat informace k cukrovinkářství obecně je celkem problém. Pokusničit doma můžete, ale zabere to hodně času a vyhodí se tím dost surovin.
Karlos |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|