Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: Karlos

Vloženo: 09.12.2011 21:40:13

Zdeněk? Což takhle si přečíst složení? Pak zjistíte, že je to celkem neřešitelné, protože recept vám nikdo nedá. Předpokládám že je v tom cukr, gluk, syrup, suš. bílky, emulgátor, ztuž. tuk, nebo margarn,
mléčná syrovátka nebo tak něco. Jak ty suroviny a v jakém poměru ale spojit správnou technologií, aby z toho byla přesně ta hmota? Taky mě zajímají recepty na pendreky, lékořicové kostičky, kofilu, různé tyčinky a bombóny, ale je to výrobní tajemství a hledat někoho kdo vám to sdělí....to je prakticky zbytečné. Ono sehnat informace k cukrovinkářství obecně je celkem problém. Pokusničit doma můžete, ale zabere to hodně času a vyhodí se tím dost surovin.

Karlos


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.