Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krem vs.marcipan??'

Od: Maruš

Vloženo: 01.02.2012 11:00:35

Marcipán nebo jiná potahovka se rozteče na krému s bází vody. Já používám na 1 máslo a cca 17 dkg cukru moučnou kaši ze 1/4 l mléka 2PL plh. mouky, 2 vanilk. cukrů a 7 dkg 100% tuku. Nikdy se potahovka nerozteče.
Pozor na kapky vody na zadní stěně a vlhkost v lednici. Ta taky potahovku rozpouští. Na zadní stěně lednice mám tenký polystyren, zabrání vlhnutí dortu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.