Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém'

Od: Karel Hjada

Vloženo: 23.04.2012 16:24:32

Kamikaze: to je spíš žloutkový krém máslový. Ten obsahuje oněch 20% másla a dává se do věnců, nebo krémových řezů a liší se tak v obsahu másla od máslového krému základního, který je 1:1 pudink a tuk.
Žloutkový krém základní je prostě pudink s nižším obsahem mléka proti doporučenému, který se může při vaření nanejvýš obohatit žloutkama.
Jak je to s kominíčkem nevím. Ten krém na mě podle fotky působí celkem lehce, takže je jen otázka, kolik procent se tam žloutkového krému(prošlehaného pudinku) dává do té pařížské šlehačky....jestli vůbec. Pokud ano jen se to lehce promísí na závěr. Pokud jde o umělý marcipán, cukrářskou modelovací hmotu, mám doma recipe, ale musel bych si vzpomenout. Dával se tam cukr, suš. mléko, voda, fondán a ztuž. pokrm. tuk. + mandlová tresť.
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.