Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém' |
Od: Karel Hjada |
Vloženo: 23.04.2012 16:24:32 |
Kamikaze: to je spíš žloutkový krém máslový. Ten obsahuje oněch 20% másla a dává se do věnců, nebo krémových řezů a liší se tak v obsahu másla od máslového krému základního, který je 1:1 pudink a tuk. Žloutkový krém základní je prostě pudink s nižším obsahem mléka proti doporučenému, který se může při vaření nanejvýš obohatit žloutkama. Jak je to s kominíčkem nevím. Ten krém na mě podle fotky působí celkem lehce, takže je jen otázka, kolik procent se tam žloutkového krému(prošlehaného pudinku) dává do té pařížské šlehačky....jestli vůbec. Pokud ano jen se to lehce promísí na závěr. Pokud jde o umělý marcipán, cukrářskou modelovací hmotu, mám doma recipe, ale musel bych si vzpomenout. Dával se tam cukr, suš. mléko, voda, fondán a ztuž. pokrm. tuk. + mandlová tresť. Karlos.
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|