Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: Petra

Vloženo: 28.04.2012 17:48:40

Dobrý den, už několikrát jsem se pokusila o fondant (téměř stejný recept jako uvádí pan Sedláček). Konzistence byla na první pohled výborná, ale pokaždé mi při ochutnání "křupal". Netuším, čím to je, cukr už jsem zkoušela přesívat i přes nejjemnější sítko, co jsem sehnala. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit, čím to je a co s tím mám dělat? Děkuji=)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.