Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'fondant - SOS' |
Od: Petra |
Vloženo: 28.04.2012 18:07:45 |
Dobrý den, slíbila jsem partnerovi, že mu udělám k narozeninám dort. Jenže čas se neúprosně blíží a narazila jsem na poměrně vážný problém - nedaří se mi udělat fondant. Konzistence je na první pohled výborná, na chut také dobrý, ale pokaždé mi při ochutnání "křupal". Netuším, čím to je, cukr už jsem zkoušela přesívat i přes nejjemnější sítko, co jsem sehnala. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit, čím to je a co s tím mám dělat? Děkuji=) PS: používám tento recept a mléčný marcipán nesnáším: 1 polévková lžíce želatiny 1/4 hrnku studené vody 1 polévková lžíce mandlového aroma 1/2 hrnku kukuřičného sirupu 1 polévková lžíce glycerolu 2 libry moučkového cukru 1/2 lžíce tuku - nejprve nechám nabobtnat želatinu, tu zahřeju, přidám ostatní tekuté přísady a to poté přidám do cukru. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|