Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'jak "obléknout" dort?' |
Od: Lucka z HK |
Vloženo: 02.06.2006 19:12:27 |
Dobrý den, v HK mám cukrářskou výrobnu a už pár let se snažím zdokonalit výrobu zejm. svatebních dortů. Stále ještě zůstáváme u klasiky a dort "omazáváme" krémem a pak zdobíme. Ale dosáhnout dokonale hladkého povrchu pouze nožem je opravdu dost zdlouhavé. Prozradí mi, prosím, někdo, jak dosáhnout povrchu dortu, který je na fotografiích v knihách Wedding Cakes od Wiltonu? Je to dokonale hladký povrch a čistě bílé barvy... snad je to nějaká cukrová hmota...? Další specifické povrchy jsou prý z belgického fondánu, ale s tím se mi opravdu nedaří pracovat a navíc je to ve finále "nepoživatelně" sladké. Děkuji za radu. P.S.: četla jsem odpověď Tomáše Sedláčka z 10.6.2005 na téma fondánu na potahování dortů a ten recept mě mírně děsí :-)... Děkuji, mějte se. |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|