Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: potahovací hmota' |
Od: ZuSka |
Vloženo: 06.06.2006 22:56:31 |
ztvrdne, to je pravda, domnívám se ale, že když neděláte dort 14dní dopředu, půjde v pohodě krájet, hlavně také kvůli uskladnění v ledničce (vhlkost), než když ho máte na dekorační účely uskladněný normálně na vzduchu a v teple. Tenhle třeba http://www.gastronews.cz/public/gastro_hradec4/Image_PICT0173.JPG je jen na dekorační účely, byl uskladněn v teple, stále straší u nás ve škole na chodbě a uznávám, je tuhej jak šutr. Taky ovšem je to nějakej ten pátek, co bylo Gastro, že ;)
jinak tady http://www.fialapraha.cz/k/8/56/suroviny_ostatni/modelovaci_a_potahovaci_hmoty_cukr_na_karamel.html mate vsechny ty potahovaci hmoty, ja mluvim teda o te K2 (na etikete je napsano Pastiaz), nase skole kupuje to kilove baleni a je toho celkem dost. A co se treba toho horniho leveho obrazku tyce, Wilton rozvalovaci fondan jsme na ten dort chteli pouzit taky, doba pouzitelnosti byla jeste dva mesice, otevreli jsme ho a tak nehorazne smrdel a mel hnusnou barvu, ze se nedal pouzit (obsahuje tuk, ted si nevzpomenu, jakej to byl, kazdopadne v tom zluknul a byl to dost humus). Takze doporucuju tu K2. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|