Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Jak správně na agar' |
Od: Arlena |
Vloženo: 21.02.2013 14:02:20 |
Dobrý den, dovoluji si požádat o radu. Ráda bych upekla koláč s agarovou polevou. Protože jsem ale agar nikdy nedělala, zkusila jsem ho udělat "nanečisto". Bezvadně ztuhl, ale není čirý, je takový jakoby mléčný. Prosím, jak dosáhnout toho, aby byl čirý? Ještě doplňuji, že jsem agarový prášek rozmíchala ve studené vodě a přivedla k varu, vařila 5 minut a pak postupně nalévala do misky a přidala pár kuliček hroznového vína. A ještě bych se ráda zeptala, jestli je nějaké ovoce, které by se z různých důvodů do agaru dávat nemělo? Předem děkuji za odpověď. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|