Cukrář.cz

Reklama



Téma "ztmavlé těsto při pečení"


ztmavlé těsto při pečení
Od: Míla

04.12.2013 12:57:41.
id: 10333.


Ráda bych se zeptala na radu, proč mi bábovkové těsto vždycky při pečení ztmavne, ačkoliv nepřidávám žádné kakao, vypadá zkrátka jako kakaové. Bábovka není po upečení spálená.
Čím bych měla docílit, aby těsto bylo žluťoučké a neztmavlo mi?
Je to špatným pracovním postupem, nějakou ingrediencí, plynovou troubou nebo něčím jiným?
Poraďte mi prosím. Budu ráda za odpoveď. Díky. M.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.