Cukrář.cz

Reklama



Téma "slahacka"


slahacka
Od: Majuska

18.01.2014 15:11:43.
id: 10379.


Dobry den,

mala by som otazku na slahacku. Robim veterniky a nedari sa mi so slahackou. Neostava pekne pevna ale riedne na druhy den. Ako docielit pevnost slahacky ze veternik ostane pevny aj na druhy den?

skusala som ztucovace, kukuricny skrob, zelatinu, studene bolo vsetko, proste nedari sa.
Mozna mnozstvo? na jednu salku slahacky kolko lyziciek skrobu?
Dakujem za odpoved.

S pozdravom,

Maria

odpovědět

Nadpis: Re: slahacka
Od: Johny

Vloženo: 22.01.2014 16:36:07.
ID: 10393.


Maria, doporučuji používat klasické ztužovače šlehačky které jsou běžně k dostání v obchodech a hlavně používat smetanu ke šlehání s minimálně 33% tuku, pokud seženete 40% o to lépe, více drží ... Jinak u žloutkové šlehačka dávkovat základní žloutkový krém 1 díl ku jednomu dílu pevně ušlehané smetany ...

Mělo by to zabrat ... používáme ten samý postup a šlehačka drží jak druhý den ...

Přeji úspěšné sladké tvoření ... Johny


odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.