Reklama
|
Téma "slahacka"
|
slahacka
Od: Majuska
|
18.01.2014 15:11:43.
id: 10379.
|
|
Dobry den,
mala by som otazku na slahacku. Robim veterniky a nedari sa mi so slahackou. Neostava pekne pevna ale riedne na druhy den. Ako docielit pevnost slahacky ze veternik ostane pevny aj na druhy den?
skusala som ztucovace, kukuricny skrob, zelatinu, studene bolo vsetko, proste nedari sa. Mozna mnozstvo? na jednu salku slahacky kolko lyziciek skrobu? Dakujem za odpoved.
S pozdravom,
Maria
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: slahacka
Od: Johny
|
Vloženo: 22.01.2014 16:36:07.
ID: 10393.
|
|
Maria, doporučuji používat klasické ztužovače šlehačky které jsou běžně k dostání v obchodech a hlavně používat smetanu ke šlehání s minimálně 33% tuku, pokud seženete 40% o to lépe, více drží ... Jinak u žloutkové šlehačka dávkovat základní žloutkový krém 1 díl ku jednomu dílu pevně ušlehané smetany ...
Mělo by to zabrat ... používáme ten samý postup a šlehačka drží jak druhý den ...
Přeji úspěšné sladké tvoření ... Johny
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|