Reklama
|
Téma "Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?"
|
Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?
Od: Lukáš Weber
|
18.03.2014 14:15:55.
id: 10476.
|
|
Prosím o recept na čokoládovou polevu typu co se používá např. na indiánky, tedy pevnou a křupavou... Která po namočení vytvoří jen velmi tenkou vrstvu.
Zkoušel jsem čokoládu na vaření Figaro (ble) + máslo, ale výsledek byl příliš měký, nekřupavý a vrstva velmi tlustá.
Zároveň bych nerad používal nějaké polevy v prášku atp., ideálně hořkou čokoládu.
děkuji
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?
Od: Jana
|
Vloženo: 31.03.2014 9:44:41.
ID: 10489.
|
|
Nechápu, co je na Figaro čokoládě na vaření "ble", zažila jsem mnohem horší polevy. Zkuste místo másla použít 100% tuk, nedělejte polevu moc hustou, a při správné teplotě rozpuštěné polevy to nemůžete pokazit. Indiány jsem dělala minulý týden s ještě levnější čokoládou, a s polevou taky nebyl problém, tenoučká, křupavá. Nakonec hořkou čokoládu klidně zkusit můžete, ale myslím, že s tím máslem nikdy tak úplně neztvrdne, tím pádem nekřupne. Ten ztužený tuk je na polevu lepší.
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|