Reklama
|
Téma "zpracování čokolády.."
|
zpracování čokolády..
Od: Dana
|
20.12.2004 17:40:31.
id: 176.
|
|
Prosím někoho, kdo by mohl poskytnout jakoukoliv literaturu o zpracování pravé čokolády,nebo jestli se pořádají u nás nějaké kurzy na toto téma.Nemohu nikde najít žádné informace na toto téma.Moc děkuji Dana.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: zpracování čokolády..
Od: krishotka
|
Vloženo: 27.12.2004 13:54:57.
ID: 179.
|
|
Ahoj .... mna by to tiez velmi zaujimalo ... som vsak zo Slovenska ... tiez by ma zaujimali nejake tie kurzy al. seminare. Dakujem
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: zpracování čokolády..
Od: Petr
|
Vloženo: 28.05.2011 20:36:56.
ID: 8099.
|
|
Tmavá čokoláda se rozehřívá na 50-55°C, mléčná 45-50°C, bílá 45°C. Dále se temperuje na 29,28,27°C a potom se lehce nahřeje na teplotu zpracování 31,30,29°C. A zpracuje se dle potřeby(bonóny, dekorace).Necháme vychladit v boxu nebo v chladné místnosti. A je to...
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|