Cukrář.cz

Reklama



Téma "Poměr surovin v drobném "


Poměr surovin v drobném
Od: Evik

21.12.2024 14:25:16.
id: 26263.


Dobrý den,
Vyzkoušela jsem recept, kde byl stejný poměr surovin (arašídy, mouka, máslo, cukr). Při pečení se ale vykrájené tvary dost zvětšily. Mohlo by to být právě tím poměrem? Nebo jaká surovina v těstě způsobí nabytí objemu? Určitě bych ubrala cukru, je to dost sladké.
A kdybych se držela lineckého 3:2:1, tak mouku s arasidy napůl?
Děkuji

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 21. ledna 2025
svátek slaví Běla, zítra Slavomír

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2025 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.