Reklama
|
Téma "hmota bezé"
|
hmota bezé
Od: Veronika
|
13.12.2007 12:59:09.
id: 3679.
|
|
Prosím potřebovala bych vyzkoušený recept na hmotu bezé předem moc děkuji
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: Helena
|
Vloženo: 13.12.2007 18:17:35.
ID: 3680.
|
|
17 Dg cukr krupice 7 Dg hladká mouka 26 Dg bílky 7 Dg ořechy strouhané
Bílky s cukrem ušlehat na tuhý sníh, lehce zamíchat prosátou mouku a oříšky. Rozetřít na pečící papír a lehce stejnoměrně pocukrovat. Záleží na troubě, ale péct asi tak při 170 st. C - nepřepéct ! Po upečení je hmota světlá, cukr udělá na hmotě takovou "krustu". Je to vyzkoušené! Tak mnoho zdaru přeju.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: žolík
|
Vloženo: 14.12.2007 18:13:53.
ID: 3691.
|
|
Paní Helenko,prosím Vás na jak velký plech je ten recept ? Normálně jeden klasický domácí?děkuji ,hezký den.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: Adel
|
Vloženo: 04.02.2014 16:08:04.
ID: 10400.
|
|
Prosím vás bylo by to na korpus do menší dortové formy? Děkuji
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: veronika
|
Vloženo: 14.12.2007 9:05:01.
ID: 3685.
|
|
Moc děkuji
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: Helena
|
Vloženo: 15.12.2007 9:49:11.
ID: 3694.
|
|
Ten recept je na 2 plechy tenčího těsta (roládky, řezy-těsto skládané do několik vrstevna sebe), nebo na 1 plech hrubší těsto. Hlavně jak uvidíte že se kraje začínají trošku zabarvovat, tak už to vytáhněte z trouby.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: hmota bezé
Od: Kristýna
|
Vloženo: 04.11.2014 15:27:10.
ID: 12795.
|
|
prosím Vás mám na ZZ do školy zadanou Dortovou bezé hmotu. A nevím kolik hmoty si udelat na střední formu. :( děkkuji předem
odpovědět
|
| | | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|