Cukrář.cz

Reklama



Téma "gritokovy krem maslovy"


gritokovy krem maslovy
Od: Terezka

26.08.2005 19:32:24.
id: 409.


Chtela bych se optat. Do masloveho kremu jsem zaslehala griotku (pokojova teplota) a presto se mi krem srazil. Mirne jsem nahrala a pak slehala dal, az se zdalo, ze je krem dobry. Pak ale v lednici na dorte byl krem opet krupickovity. Cim to muze byt?

odpovědět

Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: Marie

Vloženo: 12.11.2005 16:49:14.
ID: 532.


Nevím jaký máslový krém jste dělala,jestli nastavený pudink.kaší,tak je to možné.Zašlehávám do krému různé druhy alkoholu a nestalo se mi to.Dělám krém nastavený vejci šlehanými v páře s cukrem.Jinak vím,že se do sraženého krému za stálého šlehání přidává pár lžic vařícího mléka a dobře se vyšlehá.

odpovědět

Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: Jarmila

Vloženo: 27.07.2006 9:40:09.
ID: 1090.


Já to dělám tak, že do šlehače foukám fenem horký vzduch. Hmota se nahřeje a vyšlehá do hladka.

odpovědět

Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: ZuSka

Vloženo: 28.07.2006 0:18:18.
ID: 1094.


to uz mate lepsi trochu nahrat v mikrovlnce nebo misu chvili drzet nad plotynkou...v techlech vedrech se to navic nahreje defacto samo ;)

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně

Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.