Reklama
|
Téma "gritokovy krem maslovy"
|
gritokovy krem maslovy
Od: Terezka
|
26.08.2005 19:32:24.
id: 409.
|
|
Chtela bych se optat. Do masloveho kremu jsem zaslehala griotku (pokojova teplota) a presto se mi krem srazil. Mirne jsem nahrala a pak slehala dal, az se zdalo, ze je krem dobry. Pak ale v lednici na dorte byl krem opet krupickovity. Cim to muze byt?
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: Marie
|
Vloženo: 12.11.2005 16:49:14.
ID: 532.
|
|
Nevím jaký máslový krém jste dělala,jestli nastavený pudink.kaší,tak je to možné.Zašlehávám do krému různé druhy alkoholu a nestalo se mi to.Dělám krém nastavený vejci šlehanými v páře s cukrem.Jinak vím,že se do sraženého krému za stálého šlehání přidává pár lžic vařícího mléka a dobře se vyšlehá.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: Jarmila
|
Vloženo: 27.07.2006 9:40:09.
ID: 1090.
|
|
Já to dělám tak, že do šlehače foukám fenem horký vzduch. Hmota se nahřeje a vyšlehá do hladka.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: gritokovy krem maslovy
Od: ZuSka
|
Vloženo: 28.07.2006 0:18:18.
ID: 1094.
|
|
to uz mate lepsi trochu nahrat v mikrovlnce nebo misu chvili drzet nad plotynkou...v techlech vedrech se to navic nahreje defacto samo ;)
odpovědět
|
|
| | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|