Cukrář.cz

Reklama



Téma "Uchovávání zmrzliny"


Uchovávání zmrzliny
Od: Lenka Kořánová

09.06.2008 19:20:48.
id: 4854.


Máme restauraci a rádi bychom zavedli zmrzlinové poháry z kopečkové zmrzliny. Problém ovšem je v tom, že ve všech mrazácích uchováváme zboží, které vyžaduje velmi nízkou teplotu hluboko pod bodem mrazu, při které je ovšem zmrzlina tvrdá jako kámen, tudíž nepoužitelná. Jak se to obvykle řeší? To si máme koupit další mrazák jen na tři kyblíky zmrzliny, abychom tam mohli udržovat teplotu kolem -8 °, kterou má zmrzlina mít?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.