Cukrář.cz

Reklama



Téma "Domácí štrůdl"


Domácí štrůdl
Od: Katka

18.11.2009 11:07:00.
id: 7070.


Dobrý den, chtěla bych se zeptat na radu, jestli někdo z vás má zkušenost s prodáváním domácího pečiva. Buduji si novou kavárnu a chtěla bych tam podávat i mnou upečené moučníky. Jak se to v tomto případě dělá s hygienou, odpočtem daní a tak? Děkuji moc za radu.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.