Cukrář.cz

Reklama



Téma "tvrdé koláče po upečení"


tvrdé koláče po upečení
Od: vladka121

03.10.2010 22:43:04.
id: 7704.


Dobrý den, prosím o radu,

každý týden peču převalované koláčky a vždycky je mám krásně nadýchané, ale dneska jsem je měla po upečení takové tvrdé. Normálně je dělám ze sádla, ale to mi došlo,tak jsem použila ceres soft myslíte, že to může být tím? Neumím techniku převalování převaluju tak, že rozválím těsto a jednou ho složím na 3x,rozválím ten pruh zase do obdélníku a pak buď na 4x a na 3x nebo 3x a 3x. pak do lednice cca 30-45 min a znova takto ještě 2x pak do lednice a až na počtvrté dělám koláčky, ale to bylo poprvé co jsem si všimla jak vlastně převaluju do té doby jsem to neřešila.To těsto je kynuté-převalované. A ještě ke krému nevím co se stalo, ale dělala jsem pudinkový a jak jsem ho dala do lednice udělala se mi v něm jako by krupička, ale když jsem vytáhla věnečky do tepla tak se krupička ztratila. Do toho krému jsem zašlehala i zbytek z mrazáku, ale krém sražený nebyl. Hold jsem měla den na nic to bylo tím, že jsem pekla pro kluky do lázní a moc se asi snažila. Všem předem děkuji za rady

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.