Cukrář.cz

Reklama



Téma "Karamelové zdobení"


Karamelové zdobení
Od: Jana

26.12.2010 16:52:29.
id: 7869.


Dobrý den, chtěla jsem se poradit,dělala jsem zdobení z karamelu, takovou tu pavučinu na dort, ale první den super a pak se to rozpustilo zbyly z toho jen kapky. Nevíte jak to udělat nebo skladnit,aby karamel vydržel v pevném stavu?

odpovědět

Nadpis: Re: Karamelové zdobení
Od: Johny

Vloženo: 01.01.2011 6:13:55.
ID: 7880.


Jani, karamel bohužel je citlivý na vlhkost, a to i tu vzdušnou ... připravené ozdoby je dobré uskladnit na suchém míste pevně uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu popř. s přípravkem, který absorbuje vlhkost. Tyto odzoby je nejlepší připravovat tvz. na minutku, tudíž krátce před tím, než je dort odnešen na stůl.

S pozdravem Johny

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.