Cukrář.cz

Reklama



Téma "pařížská šlehačka"


pařížská šlehačka
Od: An

24.10.2011 9:39:45.
id: 8287.


proč mi někdy pařížská šlehačka na dortu trochu zřidne a proto se mi i hůře krájí a někdy zůstane suprově tuhá, tak jak se mi vždy ušlehá?
pekla jsem 4 dorty, na dva šlehačka z makra vždy 1/2 l a 10dg čokolády na dort, bylo to supr, podruhé šlehačka kaufland a na obou dortech trochu zeřidla, i když našlehaná byla hustá.
přičítám to kvalitě šlehačky i když také byla 33%.
Jaké máte zkušenosti?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.