Reklama
|
Téma "Stránky jen pro profesionály....???"
|
Stránky jen pro profesionály....???
Od: imly
|
19.04.2012 21:17:44.
id: 8606.
|
|
Tak jsem si přečetla předchozí příspěvky o točení větrníků...zvláště ten od "paní cukrářky". Být tady víc podobných reakcí, tak stránky "cukrar" vymažu ze svých oblíbených. Nejsem vyučená cukrářka ani nemám praxi v cukrárně. Mé výrobky nejsou jako od profíka. Jen se snažím o to, aby mé rodině a přátelům to, co upeču, chutnalo a aby se rovněž potěšilo i jejich oko. Pátrám po tom, kde jsem mohla v receptu udělat chybu, co příště udělat jinak, jak vyrobit ten nej...žloutkový krém... Jen tak, pro radost. A tyto stránky jsou pro mě inspirací. Můžu tu obdivovat zkušenosti těch, kteří se cukrařině věnují už roky, mistrovství cukrářů, kteří dokáží vytvořit dort takové krásy, že se až dech třeba tají.... Ráda tu pročítám diskuse, kde se dozvím spoustu zajímavých věcí (třeba jen složitost výroby různých druhů zmrzliny!). Občas se mi stane, že se zarazím a řeknu si - aha, tak proto se mi to srazilo...nebo rozteklo...a v duchu poděkuji autorovi příspěvku, který mi pomohl aniž věděl... A když pak sedím s dětmi v cukrárně, tak se nerozpakuji objednat ty dražší zákusky, protože vím, že jejich cena a hlavně chuť je odrazem použitých kvalitních surovin. Jsem vděčná všem, kteří jsou hrdí na své cukrářské řemeslo a přitom nejsou pyšní a arogantní a dokáží se o své zkušenosti podělit i s laiky. A mám radost z toho, že občas zde mohu své malé zkušenosti předat i já, ikdyž se týkají pouze pečení perníčků...
odpovědět
|
|
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|