Reklama |
Recepty
Výtečné a rychlé tiramisu
03.05.2011, rubrika: Recepty
Fantastický a tradiční italský desert. Tiramisu lze přeložit jako „Zvedni mě“ to znamená, že by i samotný desert měl být nadýchaný a chuťově plný. Připravte si středně hlubokou mísu o průměru asi 30cm (nejlépe hranatou).
více...
Velikonoční řezy
21.04.2011, rubrika: Recepty
Naneseme Crema Italian Sahne (Italská krémová šlehačka), položíme druhou polovinu piškotové rolády a dobře přitlačíme. Na povrch vložíme „Mandlovo-pistáciová šlehačku“ a necháme odstát v chladu asi 2 hodiny.
více...
Velikonoční pohárek Rübli
20.04.2011, rubrika: Recepty
Mufinovou hmotu naplníme do mufinové formy 1ks/40 g
• Náplň NussgeNuss nastříkáme do mufinové hmoty • Pečeme při teplotě asi 190 °C po dobu 20 - 25 minut • Po vychladnutí zdobíme hvězdicovou trubičkou směsí krému vaječného likéru Rübli. více...
Řecký velikonoční chléb
19.04.2011, rubrika: Recepty
Na troše másla zpěníme jarní cibulku a zalijeme ji kuřecím vývarem. Uvedeme do varu a přidáme 2/3 hrášku, máslo, Martini, sůl a pepř. Krátce povaříme a pak základ polévky rozmixujeme.
více...
Velikonoční mazanec
18.04.2011, rubrika: Recepty
Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední
více...
Velikonoční recepty - FIALA
14.04.2011, rubrika: Recepty
Po vychladnutí potřeme šlehačkou s vaječným koňakem.
Necháme minimálně 1 hodinu vychladit v lednici. Polijeme (zatřeme) tenkou vrstvou želu. Dělíme na řezy a zdobíme šlehačkou a dekorem. více...
Mascarpone
12.04.2011, rubrika: Recepty
Do kastrolu nalejeme vodu tak, aby se dno mísy dotýkalo hladiny vody, ale aby mísa stále seděla na okrajích kastrolu. Odejmeme mísu a kastrol položíme na střední plotnu a vodu přivedeme k varu.
více...
Kokosová pěna s karamelem
08.04.2011, rubrika: Recepty
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny a dáme vychladit. Smetanu mírně našleháme (musí zůstat tekutá) a zamícháme 2/3 karamelového toppingu Nestlé.
více...
Pěna Surprise
05.04.2011, rubrika: Recepty
Směs na kokosovou pěnu Nestlé vyšleháme se studeným mlékem do husté pěny. Na dno pohárů položíme krájené broskve. Cukrářským sáčkem s velkou trubičkou nastříkáme ušlehanou pěnu.
více...
Mistrovské čokoládové variace
25.03.2011, rubrika: Recepty
Konečná příprava
Z korpusu vykrojíme velký a malý kruh. Nazdobíme ho ganache a do středu rozmístíme "doutníky", které naplníme malinami a dozdobíme čokoládou Chantillly. více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |