Reklama |
Recepty![]() ![]() ![]() • Náplň NussgeNuss nastříkáme do mufinové hmoty • Pečeme při teplotě asi 190 °C po dobu 20 - 25 minut • Po vychladnutí zdobíme hvězdicovou trubičkou směsí krému vaječného likéru Rübli. více... ![]()
Velikonoční mazanec
18.04.2011, rubrika: Recepty
Tyto provazce spojíme z jedné strany svými konci jejich stlačením pevně do sebe. Začneme provádět pletenec, kdy uchopíme levý provazec a přeložíme jej přes prostřední
více...
![]() Necháme minimálně 1 hodinu vychladit v lednici. Polijeme (zatřeme) tenkou vrstvou želu. Dělíme na řezy a zdobíme šlehačkou a dekorem. více...
Mascarpone
12.04.2011, rubrika: Recepty
Do kastrolu nalejeme vodu tak, aby se dno mísy dotýkalo hladiny vody, ale aby mísa stále seděla na okrajích kastrolu. Odejmeme mísu a kastrol položíme na střední plotnu a vodu přivedeme k varu.
více...
![]() ![]()
Mistrovské čokoládové variace
25.03.2011, rubrika: Recepty
Konečná příprava
Z korpusu vykrojíme velký a malý kruh. Nazdobíme ho ganache a do středu rozmístíme "doutníky", které naplníme malinami a dozdobíme čokoládou Chantillly. více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |