Reklama |
Archiv zpráv
VÁNOČNÍ RECEPTY
19.12.2006, rubrika: Recepty
Vánoce jsou plné symboliky, a tak na vánoční míse nesmí chybět vedle dalších nápaditých tvarů ani hvězdičky a kometky. Po dohotovení můžeme kometky lehounce poprášit zlatým práškem a hned je tu záře z Betléma.
více...
VOŇAVÉ, KOŘENĚNÉ, PROSTĚ VÁNOČNÍ
18.12.2006, rubrika: Akce a soutěže
Kořeněné medové perníčky - to je vánočnín tradice. U medu vše začalo a my začněme také. Perníkařina je vlastně předchůdce dnešní cukrařiny.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - 3.
08.12.2006, rubrika: Akce a soutěže
Pro tentokrát za vámi přichází cukrářské poklidové nokturno do třetice. aby vašemu cukrářskému vjemu poskytlo úlitbu citového zážitku ze soutěžního krásna lucemburského světového poháru.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - 2.
07.12.2006, rubrika: Akce a soutěže
Cukrařina se nám opět představila na světové scéně, v obrazu dnů nedávno minulých v prostředí CULINERY WORLD CUP v Lucemburku.
více...
CULINARY WORLD CUP LUXEMBOURG - 1.
06.12.2006, rubrika: Akce a soutěže
Světový soutěžní pohár v kulinářském oboru měl tentokrát svůj význačný vrchol v hlavním městě Lucemburska v Luxemburku. Jeho objemovou náplní byly převážně kuchařské disciplíny, ale i cukrářská příslovečná třešnička na soutěžním dortu byla symbolem
více...
SIGEP 2007: Přehlídka cukrářského umění
16.11.2006, rubrika: Akce a soutěže
Měsíc leden v předvoji posledního podzímního měsíce již chystá nejenom svůj charakteristický ledový příznak, ale i zároveň tradiční veletržní svátek cukrářů a jeho příbuzenských profesních odvětví, v tradiční mekkce výstavní cukrařiny v Rimini.
více...
KÁVA – fenomén, který vládne světu!
10.11.2006, rubrika: Káva
Zákazníci po celém světě se zamilovali do tzv. „Coffee shopů“, kavárenských gigantů nabízejících obrovské množství nejrůznějších chutí a příchutí kávy.
více...
PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY II.
09.11.2006, rubrika: Cukrařina
Je dvouplášťová nádoba pro temperaci čokolády buď ve vodní lázni či horkém vzduchu, s termostatem. Lepší tempírky jsou vybaveny přídavným či vestavěným míchacím zařízením.
více...
PONOŘME SE DO ČOKOLÁDY
07.11.2006, rubrika: Cukrařina
Na výrobu pralinek, popř. čokoládových figurek, používáme jen nejlepší čokoládu, respektive čokoládovou polevu máčecí. Jak naznačuje název, používáme tento typ čokolády nejčastěji pro polévání nejkvalitnějších výrobků...
více...
Wolfgang Amadeus da capo al fine
30.10.2006, rubrika: Akce a soutěže
Neboli božský Mozart od začátku do konce, jak se takový celistvý rozsah činnosti označuje v hudebním názvosloví. V případě největšího hudebního génia má takový titulek svoji oprávněnost, neboť rok 2006 v sobě zahrnuje dva póly jeho života
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |