Reklama
|
Archiv zpráv
Tvoříme banketky
05.02.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Charakteristické je dvoustupňové vedení těst: z recepturního droždí, enzymu a části mouky se připraví řídký kvasný stupeň, který se nechá řádně prokvasit. Pak se přidají zbývající suroviny. Těsto se vymísí a nechá se opět zrát.
více...
Chléb z vlastní pece
03.02.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Chcete-li mít ráno ke snídani čerstvý krajíc s křupavou kůrkou, a nebydlíte zrovna vedle pekárny, můžete si upéct svůj bochník pěkně doma v kuchyni. Malá pec na chleba se jednoduše ovládá i udržuje. A navíc - vlastnoručn
více...
Kypření těsta
24.01.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pečivu dodáváme kyprosti různým způsobem. Především těsto velmi pečlivě a dostatečně dlouho vypracováváme, abychom do něho vháněli hodně vzduchu. Vzduchové bubliny se při vaření či pečení roztahují, zvedají těsto a pečivo zůstane pórovitým.
více...
Alaska
22.01.2020 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Před podáváním se omeleta přelila nějakou dobře hořící lihovinou a za potlesku stolovníků se přinesla hořící do ztemnělé místnosti, což bylo to překvapení „surprise“.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|