Reklama |
Velikonoční beránek po bavorsku
Brzské velikonoční svátky díky letošnímu prvému jarnímu úplňku, který nastává 3 dny po prvním jarním dnu, už otvírají zádveří našich kuchyní a pomalu nastane čas pro přípravu tradičních pokrmů. Pro dnešek zkusíme beránka na způsob jak jej provádí jedna cukrárna v Bavorsku. Suroviny pro 4 malé nebo 2 velké beránky 500 g mouky polohrubé Postup Máslo mícháme v předehřáté míse do pěny za pozvolného přidávání cukru, soli a mleté citrónové kůry. Potom po částech vyšleháme vejce a přidáme, každé vejce vmícháváme samostatně 3 - 4 minuty. Na závěr posypeme práškovým cukrem.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |