Reklama |
Když nám nejdou větrníkyDrobné rady čtenářů, vyvěrající z jejich praxe Někdy děláme vše podle receptu a ne vždy se nám podaří dosáhnout výrobku v míře takové kvality jak bychom si přáli. Receptura obnáší základní postupy a nejsou v ní zahrnuty miniatury praktických postřehů, kdy stačí málo abychom dosáhli kýženého cíle. Větrník potřebuje při jeho zpracování trochu odvětrat, jak radí čtenář Zdeněk. Zkusme to! Dříve jsem pekl v 3dílné elektrické troubě a později přešel na horkovzdušnou troubu na 10 plechů. Je pravda, že to chvilku trvá, nahoře na troubě je páčka, doleva je zavřená a doprava se otevírá. Tento systém je určen na pálenou hmotu, aby pára unikala pryč.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 22. prosince 2024
svátek slaví Šimon, zítra Vlasta Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |