Reklama |
Dýňové cappuccinoČlen soutěžního CULINERY NESTLÉ TEAMu Rudolf špaček se zúčastnil zahraniční stáže v německém Baden-Würrtembergu (klikni zde), kde čerpal poznatky k dalšímu rozvoji svého kulinářského působení. V Restaurantu Krone se jako součást pokrmu podávalou zvláštním způsobem pojaté dýňové cappuccino. Dýňové cappuccino : na másle zpěníme šalotku, přídáme na kostky nakrájenou muškátovou dýni a nastrouhaný zázvor, pokapeme medem a orestujeme. Zalijeme neutrálním kuřecím vývarem, dusíme půl hodiny, rozmixujeme , propasírujeme, přidáme smetanu, provaříme a ochutíme solí. Foto: Rudolf špaček
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 21. prosince 2024
svátek slaví Natálie, zítra Šimon Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |