Cukrář.cz

Reklama



Vánoční jedlička - recept

25.11.2009 | Autor: FIALA - PRAHA s.r.o. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


Vánoční jedlička

Na 40 ks výrobku potřebujeme:
 
2000 g Mürbella/Braun/ směsi na pečení
1000 g margarinu nebo másla (měkkého)
 200 g vajec
 300 g vody
        1/3 Mürbelly se zbylými surovinami
        vyšleháme při střední rychlosti a poté
        smícháme se zbytkem  Mürbelly.
 800 g NUGOTIN/Braun, lehce vyšlehaný – k plnění  (slepení)
400 g Mohrenglanz hořký/Braun
  40 ks cukrové ozdoby (Mikuláš)

Zhotovení:

Stříkacím pytlíkem s řezanou zdobící trubičkou č. 5 vytvoříme vánoční jedličky.
Teplota pečení: 200 °C
Doba pečení:    asi 12 minut
Po zchladnutí naplníme vánoční jedličky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní část polejeme rozpuštěným Mohrenglanzem. Na závěr ozdobíme cukrovým dekorem.

Všechny suroviny a přípravky nakoupíte u firmy
Fiala - Praha s.r.o. v pobočkách v celé ČR


Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.