Reklama |
Turecké dezerty
Nejproslulejší turecký cukrářský výrobek je „Lokum“ neboli u nás známý turecký med. Jak už bylo zmíněno, tato turecká delikatesa se vyznačuje vysokým obsahem cukru. Ostatně vysoká procentuální příměs cukru je průvodní znak turecké cukrařiny, s kterou budeme muset počítat, když vyjedeme do této asijské země, jejíž malá část se nachází i na evropském kontinentu. Baklava Sirup Listové těsto, pokud je uskladněno v ledničce, tak jej alespoň 10 minut před zpracováním vyjmeme a necháme v pokojové teplotě.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |