Reklama |
Bavorský krém
Suroviny - 8 porcí Postup Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. Pro omáčku potřebujeme 600 g malin, které rozmělníme do kašovitého stavu a procedíme sítkem.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |