Reklama |
Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3.Čokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou začínají drát na talíře cukrárenských a kavárenských stolků. Dodejme, že nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. Zatím se tento trend výrazně začíná prosazovat buďto v lepších kavárnách nebo hotelových zařízeních. Je odzkoušeno, že takovýto půvabný čokoládový bonbónek dokáže zpříjemnit chvíle posezení a vjem z požitku přivádí hosta zpět, kdy se mu takovéto laskominy dostalo. Skořápka je dodávána v hotovém tvaru, kdy je balena v polystyrénových krabicích, čímž se eliminuje riziko poškození. Vlastní příprava je jednoduchým úkonem spočívající v náplni máslového charakteru, či v tomto případě od firmy FIALA nugátová náplň NUGOTY, která se vyšlehá a naplní do zakoupených čokoládových skořápek. Ke zvýšení půvabu pochutiny se přidá ozdoba dle vlastní fantazie.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |