Reklama |
Kokosová roládaINGREDIENCE 100 g strouhaného kokosu 100 g cukru 100 g másla 2 lžíce kandovaného ovoce citrónová šťáva mléčná čokoládová poleva POSTUP PŘÍPRAVY Kokos spojíme s máslem, cukr s citrónovou šťávou. Na alobal rozválíme obdélník cca 7x25 cm, doprostřed nasypeme kandované ovoce, stočíme a upevníme. Necháme v chladničce ztuhnout. Nakonec polijeme teplou čokoládovou polevou a opět necháme ztuhnout.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |