Reklama |
Vánoční cukroví - Pomerančová kolečkaSuroviny
Obrázky jsou pojaty číselně zleva doprava, od shora dolů 1 - Přesívání hladké mouky s kypříčím práškem Postup Změklé máslo, cukr, sůl, pomerančovou kůru a vejce zpracujeme, přidáme nastrouhanou čokoládu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a vypracujeme vláčné těsto, které zabalíme do folie a necháme odpočinout na 2 hodiny do chladničky. Na pomoučeném vále vyválíme placku 0,5 cm vysokou a vykrajujeme kolečka, hvězdice apod. Pečeme při teplotě 190 °C (170 °C horký vzduch) do světle hněda. Kolečka necháme vychladnout na mřížce.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |