Reklama |
Svatební koláčkySvatební koláčky mají několik způsobů výroby. O jeden z nich se s námi podělila paní Majka, která ve své receptuře vychází z poznatku, že v některém způsobu pečení není náplň vzhledově i chuťově tak zřetelná, jako u způosobu, který používá ona sama. Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Buď se žloutky oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. Tento způsob použití má přednost v tom, že puding je pro chut' i když není moc cítit a taky se tvaroh tolik neroztéká. O barvě se nyní nedá moc mluvit neboť pudinky bývají dost bledé. Existuji i varianta v přidávání trochu strouhánky nebo strouhaných piškotů do tvarohové náplně. Ale jen do vázaných buchet, protože se v buchtách tvaroh neztrácí. Receptura
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |