Reklama |
Muffinové taje
Shodou okolností jsme obrželi v poslední době několik žádostí o recepturu na muffiny. Těžko říci, proč zrovna téměř naráz nás zasáhla řada žádostí na jedno téma. Možná to může mít nějakou souvislost s dějem nám všem zatím málo srozumitelným, jako např. když otevřeme v létě víno, máme velkou naději, že se žádostí o degustaci se objeví ihned armáda mušek octomilek. Třeba tento druh žádostí má souvislost s nepřízní počasí či něčím podobným. Protože není v našich časových možnostech individuálně odpovídat na jednotlivé dotazy činíme tak prostřednictvím našeho portálu a přikládáme návody z archívu poradenské sekce. Všichni víte, jak vypadají, v čem se pečou. V předehřáté troubě na 190 - 200 stupňů přibližně 20 minut. Pokud po upečení budou vaše muffiny mít nesouměrnou "čepicku", pečete při moc vysoké teplotě, pokud čepicku nevytvoří a budou uvnitř nepropečené, není to dobou pečeni, ale teplotu pro změnu zvyšte. ZAKLADNI RECEPT: /na 24 muffin o průměru 5 cm/ Recept je převzat z knihy Joy of Cooking, Irma Rombauer, 1987, upraven pro 21. stoleti a použití v Evrope. Tomáš Sedláček Tolik tedy prvý recept od našeho korespondenta z Washingtonu Tomáše Sedláčka a druhý nám zaslala Svetlana ze Slovenska. Zkuste onu muffinu udělat na ten i onen způsob
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |