Reklama |
FIALOVÝ Zličín - cukrářský seminář / -1.Předvánoční cukrářský finiš na pražském Zličíně ve spurtu firmy FIALA – PRAHA, je již prakticky neodmyslitelným koloritem závěru cukrářského roku. Tradiční doba, kdy se ve zvýšené intenzitě peče, vaří, smaží, obdržela tak nabídku jak na to, zase v novějším hávu, právě od přední firmy v oboru. Připomeňme, že produkty „Fialové značky“ mají ve většině svůj původ v hannoverské společnosti Martin Braun KG, která kromě svého rozsáhlého cukrářského portfólia vyplňuje prostor i v dalších odvětvích gastronomického trhu. Zimní švestky – smetanový řez Šlehačka „Zimní švestky“ Ozdoba 150 g šlehačka na zdobení Zhotovení Výrazy: Mürbeteig - křehké těsto Potřebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o., výhradního dovozce výrobků firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |