Reklama |
FIALOVÝ Zličín / -2.Zličínská předváděcí akce společnosti FIALA - PRAHA spočívala v prezentaci zhotovení moderních zákusků. Jednalo se v tomto případě o cukrářský sortiment, který je u Fialů teprve krátce v nabídce či teprve se dostane před zraky zákazníka až po novém roce. Účelem semináře bylo seznámení zájemců o progresivní novinky z vývojové dílny společnosti Martin Braun, která vyslala na pražskou misi svého firemního lektora. Malý dort - s příchutí ledových švestek Suroviny pro 4 malé dorty, 18 cm průměr, vysoký 5 cm, 32 řezů Kořeněný korpus 425 g pšeničné mouky Winterpflaumen-Sahne Ozdoba Zhotovení Zchladlý korpus rozpůlíme a vložíme do naolejované a cukrem vysypané formy. Naplníme, uhladíme a naneseme Alaska-express Winterpflaume. Necháme ztuhnout v ledničce asi 1 hodinu. Rozevřeme kruhy, naneseme vrstvu Cristaline a obložíme Dekorplatte. Výrazy Potřebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o., výhradního dovozce výrobků firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |