Reklama |
Větrník není až tak snadnou věcíZhotovení větrníku se zdá být jednoduchou záležitostí. Avšak ne vždy tomu tak bývá, jak jsme se mohli mnozí z nás o tom přesvědčit. Potíž nastává při jeho pečení, kdy se nám někdy korpus tvaruje, jak se mu zachce. Celá problematika spočívá v typu trouby, ve které hodláme větrníky péct, jestli má ventilaci, nebo ne. Pokud ji má, zda ji lze vypnout či nelze, zda je trouba vybavena zvlhčovacím zařízením atd., atd. Pochopitelně, že svoji velkou roli hraje způsob přípravy těsta a další vlivy. SUROVINY POSTUP PŘÍPRAVY
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |