Reklama |
Velikonoční beránek
Velikonoční beránek je další nezbytnou ozdobou velikonoční cukrářské přípravy. 125 g tuku na pečení Beránkovou formu vymažeme tukem a vysypeme jemně namletou strouhankou.Tuk na pečení ručně rozšleháme do pěny. Vložíme cukr a vanilinový cukr a pozvolna vsypáváme v malých dávkách sůl za stálého šlehání až do jejího rozpuštění. Do vzniklého těsta vlijeme několik kapek oleje.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |