Reklama |
Zmrzlinové a cukrářské kurzy v nabídce společnosti CESK a.s.Společnost CESK a.s. je pevným střebodem v oblasti technologií pro gastronomické provozy typu cukráren, restaurací, hotelů, barů apod. v České republice. Firma je, mimo nepřebernou řadu gastro techniky, proslulá příznivcům zmrzliny svým generálním zastoupením italských strojů Frigomat na točenou zmrzlinu, a to doslovně velkou modifikační množinou výrobníků této populární lahodné pochutiny, třímající v současné době žezlo zákaznického zájmu. Při příležitosti čtvrtiny roku činnosti na novém působišti, jsme se zeptali ředitele společnosti Michala Černého (obr. viz. nahoře) na dílčí poznatky zbrusu nového provozu, který se svěřuje se svými poznatky: Naše představy měly určitý objem, jehož rozměr a realizační předpoklady byly brzděny dosavadní poznatkovou realitou. Ovšem uplynulý čtvrt rok všechnu naši opatrnou úvahu předčil. Zařadili jsme, kromě dalších aktivit, cukrářské a zmrzlinářské vzdělávání prostřednictvím kurzů na dané téma, včetně technických zařízení, které si již získaly věhlas jak z kompletních česky hovořících oblastí, tak i ze Slovenska. Kapacita výukového prostoru byla pokaždé zaplněná do posledního místa. Dopoledne - výuka o točené zmrzlině A v této souvislosti je potřeba našim čtenářům sdělit nejen velmi důležitou, ale i populární zprávu, že společnost CESK a.s. v Brně je připravena provádět zmrzlinářské kurzy s italskou GPS, kdy tento název značí iniciály názvu sousloví Gelato Profesional School, znamenající v překladu Zmrzlinovou profesionální školu. Jedná se o zmrzlinovou akademii, jak sami udílí této zmrzlinářské instituci významový pojem sami Italové. Tolik v letmé zmínce ukázka jednoho druhu možností vlastního profesního vzdělávání, ke kterému se taktéž přiřadí kurzy klasické cukrařiny a rovněž i nauka pekařského oboru. To ale z daleka není vše, protože progresivní CESK a.a. má již v plánu další segment naukového programu, který se bude týkat míchaných koktejlů.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |