Reklama |
Barevný plát vláčný od FialyJedná se o plát, který zůstává po dopečení tenký a několik dnů vláčný, proto se hodí zejména na zdobení minidezertů a pod. Receptura 1100g vejce 1 2 3
4 1) Hotový barevný plát rozkrájíme na potřebné pruhy a vyložíme jím boky forem - např. tunelů, skupinových forem na minidezerty nebo ráfků. 2) Naplníme krémem - ideální je lehký šlehačkový krém vyrobený z přípravku ALASKA-EXPRESS v nejrůznějších příchutích. Příprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vodě a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehačku (pro podrobný postup a dávkování viz detail výrobku příp. obal). 3) Necháme min. 1 hodinu vychladit v lednici nebo chladícím boxu. 4) Po ztuhnutí vyjmeme z forem případně rozkrájíme na díly, přetřeme želem CRISTALINE a dozdobíme dle fantazie zbylým krémem, čokoládovým dekorem, ovocem atd.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |