Reklama |
KremroleINGREDIENCE 400 g listového těsta 1 vejce (na potření) 3 bílky 75 g krystalového cukru 60 ml vody 75 g moučkového cukru POSTUP PŘÍPRAVY Z vyváleného těsta vyřízneme rádýlkem asi 3 cm široké proužky, které natáčíme na kónusové formičky tak, aby se okraje proužků trochu překrývaly. Začínáme na užším konci a otáčíme směrem k sobě. Konec těsta přitiskneme na formičku a tímto koncem položíme také na plech, aby se trubičky při pečení nerozvinuly. Pečeme při 160-180 °C 5-10 minut. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Krystalový cukr dáme svařit s vodou na bublinu. Do ušlehaného sněhu lijeme tenkým praménkem svařený cukr a pilně šleháme. Naposledy zamícháme prosetý moučkový cukr a drobné čerstvé nebo kandované ovoce. Vychladlé trubičky z těsta naplníme krémem.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |