Reklama |
Jablka v županuINGREDIENCE menší jablka výrazné chuti listové těsto zavařenina vejce oříšky cukr s vanilkou POSTUP PŘÍPRAVY Menší jablka oloupeme, opatrně vykrojíme jádřinec, který vyplníme zavařeninou výrazné chuti ( rybízovou, brusinkovou, malinovou ). Z těsta vyválíme plát, ozdobným rádlem rozkrájíme na čtverce a do každého položíme jablko. Cípy křížem dobře spojíme, aby se při pečení nerozevřely a potřeme vejcem. Můžeme ještě posypat rozstrouhanými oříšky. Nejdřív pečeme v teplejší troubě, potom dopékáme v mírnější, aby se jablka dobře propekla a nezůstala tvrdá Hned po upečení posypeme moučkovým cukrem s vanilkou. K úpravě jsou vhodná jablka výrazné, mírně nakyslé chuti
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |