Reklama |
Pomerančové měsíčkyINGREDIENCE 4 pomeranče 3 lžíce citrónové šťávy 5 lžic pískového cukru 6 plátků želatiny 2 dl pomerančového džusu POSTUP PŘÍPRAVY Stejně velké pomeranče důkladně omyjeme, příčně rozkrojíme a odstraníme jádra. Dužinu opatrně vydlabeme (zbudou nám misky z pomerančové kůry) a spolu se šťávou odložíme do nádobky. Želatinu necháme nabobtnat ve troše studené vody, vymačkáme, dáme do hrnku, přilijeme citrónovou šťávu, cukr a přivedeme téměř k varu, ale nevaříme. Přidáme pokrájenou dužinu, šťávu a džus. Promícháme, přecedíme a rosolem naplníme misky z pomerančové kůry. Necháme ztuhnout v chladu. Potom opatrně nakrájíme na dílky a podáváme vychlazené.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |