Cukrář.cz

Reklama



Zmrzlina s horkou omáčkou

15.01.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
4 porce zmrzliny
2,5 dl vody
2 lžíce cukru
2 dl vypeckovaných třešní
1 dl rybízu
1 lžička Solamylu
0,2 dl rumu

POSTUP PŘÍPRAVY
Vodu s cukrem a ovocem povaříme na mírném ohni do kašovita. Solamyl rozmícháme se lžičkou studené vody, přidáme k ovoci, provaříme a nakonec vmícháme rum. Zmrzlinu dáme na talířky a přelijeme horkou omáčkou.


Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.