Reklama |
Příprava jahodového dortu
Jahodový (rovněž ovocný) dort je možné provádět na vícero způsobů. Závěrečný výrobní úkon se provádí kompletním zalitím agrem nebo se nechá horní část ovoce vyčnívat, což způsobuje zajímavý estetický efekt. Ale tento způsob provedení má úskalí v tom, že právě tato část ovoce podléhá jeho ryclému osýchání nebo dokonce hnilobě. Proto takto zvolený způsob přípravy, byť efektivní, není vhodný na delší dobu skladování a je určen spíše pro rychlejší konzumaci. Suroviny Pudingový krém Postup
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |